Grahamskex

Ingredienser
225 g grahamsmjöl
25 g vetemjöl
1 msk socker
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
20 g smör
1 dl mjölk
1 ägg

Gör så här
Vispa ägg och mjölk. Arbeta in de torra ingredienserna i smöret med fingertopparna och blanda därefter i äggblandnin gen. Tillsätt mer vetemjöl om det blir för kladdigt! Kavla ut degen riktigt tunt, ta ut mått, lägg dem på bakplåt och nagga dem med en gaffel. Grädda dem i 200° ca 10 minuter. Låt dem svalna på galler!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s