Björnbärsmuffins

bjornbar.png
Ingredienser till 8 st
50 g Smör
2 ½ dl Vetemjöl
1 dl Råsocker
1 tsk Bakpulver
1 tsk Vaniljsocker
2 Ägg
1 dl Gräddfil
Björnbär

Gör så här:
Sätt ugnen på 200°. Smält smöret sakta. Vispa upp ägg och socker. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en annan skål. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Häll sedan i det smälta smöret och gräddfilen och blanda försiktigt. Skeda upp smeten i muffinsfomar och tryck ner två eller fler björnbär i varje muffin. Grädda mitt i ugnen ca 15-20 minuter!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s