Rabarbersaft

rabarbersaft.jpg 

Ingredienser till ca 2 liter saft
1 kg Rabarber
18 dl Vatten
4 1/2 dl Strösocker
Saft av 1 citron

Gör så här:
Skär rabarbern i småbitar och koka dem i vatten cirka 15 minuter. Rör helst inte för då blir saften grumlig. Sila vätskan och släng rabarberresterna. Koka upp spadet igen tillsammans med strösocker och citronsaft, låt sedan svalna.
Häll upp saften i tillbringare eller flaska. Spädes efter smak, ca 1 dl rabarbersaft med 1 dl vatten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s