Våfflor

Vem har sagt att man bara ska äta våfflor på våffeldagen om suget gör sig påmind?
vafflor.jpg

Ingredienser till ca 7-8 våfflor
2 ägg
2 dl Mjölk
2 msk Flytande margarin
2 dl Mjöl
2 tsk Bakpulver

Gör så här
Vispa ihop ägg, mjölk och margarin i en skål. Blanda i mjöl och bakpulver försiktigt. Låt stå och svälla i en timme i kylskåpet. Grädda dem i ett våffeljärn. Servera med grädde, glass, sylt, frukt, etc.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s