Indisk yoghurtglass

En orientalisk dessert med smak av vanilj, kardemumma och pistagemandel. Passar att servera till grillen en varm kväll!
indisk-yoghurtglass.jpg

Ingredienser till 2 glas
4 dl Vaniljyoghurt
2 msk Florsocker
½ tsk Kardemumma
2 msk Osaltade pistagemandlar

Gör så här
Låt yoghurten rinna av genom ett kaffefilter i ca två timmar i kylskåpet.
Hacka pistagemandlarna grovt. Rör ner florsocker, kardemumma och pistagemandlar i yoghurten. Häll upp i glas.
Låt stå kallt i kylskåpet innan servering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s