Chokladsnurror

chokladsnurror.jpg
Ingredienser ca 40 st
4-5 dl Vetemjöl
1 dl Strösocker
200 g Margarin

Smaksättning
2 tsk Vaniljsocker
2 msk Kakao

Gör så här
Hacka samman margarin, mjöl och socker på bakbord eller i matbredare. Dela degen i två delar. Blanda i vaniljsocker i ena delen och kakao i andra delen. Kavla ut varje del till en smal rektangel. Lägg den ena delen ovanpå den andra och rulla ihop dem på längden. Låt rullen ligga i kylen ca 30 minuter. SKär rullen i ca 3-5 mm tjocka skivor. Lägg dem på bakplåt och grädda mitt i ugnen i 200° ca 6 minuter. Låt svalna på galler.

One thought on “Chokladsnurror

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s