Jasminekakor

I dessa kakor kan du experimentera. Uteslut jasminthét och tillsätt ditt eget favoritthé!

Ingredienser 24 st
2 ½ dl Vetemjöl
½ dl Strösocker
½ dl Florsocker
1 msk Jasminethé
1/4 tsk Salt
½ tsk Vaniljsocker
1 tsk Vatten
100 g Smör

Gör så här
Mixa alla torra ingredienser i en mixer tills thélöven är finfördelade. Tillsätt vatten och smör. Mixa till en grynig massa. Forma massan till en rulle och plasta in den i folie. Låt vila i kylen i minst en timme.
Värm ugnen till 200°. Skär degrullen i 3-4 mm tjocka skivor. Lägg dem på bakplåt och grädda mitt i ugnen tills kanterna börjar bli guldbruna, ca 5-10 minuter. Låt svalna på plåten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s