Päron med toscaglasyr


Ingredienser 4 pers
8 Päronhalvor
75 g Smör
1 dl Strösocker
2 msk Vetemjöl
2 msk Mjölk
70 g Mandelspån

Gör så här
Placera de avrunna päronen med den kupiga sidan nedåt i en smord eldfast form. Smält smöret i en kastrull och rör ner socker, mjöl, mjölk och mandelspån. Låt smeten sjuda upp, men inte koka. Fördela smeten jämnt över frukten och grädda i 225° ca 15 minuter. Servera med vaniljglass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s