Chokladtårta

chokladtarta1.jpg
Ingredienser
3 Ägg
1 ½ dl Strösocker
1 ½ dl Vetemjöl
1 tsk Bakpulver
½ dl Kakao

Gör så här
Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en tårtform som rymmer ca 2 liter.
Vispa samman ägg och socker till en vit och pösig smet. Blanda samman de torra ingredienserna och rör försiktigt ner dem i smeten.
Häll smeten i formen. Grädda kakan långt ner i ugnen tills den fått färg och är genomgräddad, ca 35 minuter.
Stjälp up kakan sedan den svalnat något. Låt den kallna helt innan den delas i två eller tre delar, fylls och garneras.
chokladtarta2.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s