Biscotti med vallmo och citron

Ännu en ny sorts av skorpa som jag inte kan sluta äta av.

Ingredienser ca 30 st
50g Smör
½ dl Strösocker
1 Ägg
2 dl Vetemjöl
½ dl Blå vallmofrön
½ tsk Bakpulver
Rivet skal av en liten citron

Vispa ihop smör och socker till en smidig smet. Rör ner ägget. Blanda ihop mjöl, vallmofrön, bakpulver och citronskal och rör sedan ner det i äggsmeten. Dela degen i två bitar och rulla ut till två rullar och lägg på plåt. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter i 200C. Stäng av ugnen och skär rullarna i bitar och rosta dem i ugnen i ca 20 minuter i eftervärmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s