Mandelbiskvier

Dessa mandelbiskvier är så enkla att göra och blir så mycket godare och sprödare än de färdiga man köper. Blir så gott till nyponsoppan med lite grädde, eller som jag föredrar, vaniljglass!

Ingredienser ca 40 stycken små
150 g Mandelmassa
1/4 dl Strösocker
1 Äggvita

Gör så här
Blanda samman mandelmassan och strösockret. Tillsätt äggvitan lite i taget och blanda ihop till en slät smet. Spritsa ut små toppar på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen i 175C i ca 10 minuter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s