Musli med kardemumma

Det här är en av de godaste musli jag har ätit. Den påminner mycket om de mer dyrare musliarna man kan köpa i butik med något ”fint” märke. Det tog inte lång tid att blanda ihop den här muslin och så kan man variera med gryn, nötter och frukt  efter tycke och smak också. Så gott till frukost med en tjock naturell yoghurt. Mums!

3 dl Havregryn
1 dl Dinkelflingor
½ dl Vetegroddar
½ dl Hirsflingor
½ dl Pumpafrön
½ dl Solrosfrön
½ dl Hasselnötter
1 dl Torkad frukt
Kardemummakärnor

Rosta försiktigt pumpafrön och solrosfrön i en stekpanna. Rosta därefter hasselnötterna tills du ser att skalen börjar lossna. Gnugga bort skalen i en handduk så gott det går och hacka mycket grovt. Mortla kardemummakärnorna. Blanda ihop alla ingredienser och fyll i en burk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s