Chokladsprängda muffins

Detta är riktiga kalasmuffins med mycket chokladbitar i!

12-15 st
250g Vetemjöl
2 tsk Bakpulver
½ tsk Bikarbonatsalt
2 msk Kakao
175g Strösocker
150g Choklad (mörk, ljus, vit) hackad
250ml Mjölk
90ml Olja
1 Ägg
1 tsk Vaniljarom/Vaniljsocker

Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke. Blanda ihop alla våta ingredienser i en annan bunke. Rör ner de våta ingredienserna i det torra och blanda försiktigt ihop till en smet. Fyll muffinsformar till 2/3. Strö över lite hackad choklad som topping. Grädda mitt i ugnen i 200C i 15-20 minuter.

Annonser

One thought on “Chokladsprängda muffins

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s