Äppelmüsli

Rostade hasselnötter tycker jag är den godaste nöten som finns att ha i müsli. Men kan självklart bytas ut till vilken nöt som helst!


2½ dl Havregryn
1 dl Hackade hasselnötter
1 dl Kokosflingor
1½ dl Dinkelpuffar
½ dl Linfrön
1 dl Solrosfrön
1 msk Rapsolja
1 msk Flytande honung
½ dl Äppeljuice
1-2 dl Torkad frukt

Rör ihop alla torra ingredienser, utom frukten. Blanda honung, olja och äppeljuice i ett glas. Häll ner vätskan i det torra och rör om ordentligt. Strö ut på en bakplåt och rosta i ugnen i 175C i ca 15-20 minuter. Rör om några gånger under tiden. Låt svalna och tillsätt frukten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s