Syltkakor

Små läckra kakor som passar vilket barn och finsmakare som helst!

ca 25 st
125g Strösocker
100g Smör
1 Ägg
350g Vetemjöl

Sylt
Pärlsocker

Vispa socker, smör och ägg poröst. Knäck ägget i en skål och vispa upp det. Tillsätt halva ägget i smeten och spara resten till pensling. Rör i vetemjölet och arbeta ihop en smidig deg. Rulla små bollar och platta till dem. Gör en grop i mitten och fyll med sylt. Pensla runt om med ägg och strö över pärlsocker. Grädda mitt i ugnen i 200C i ca 12 minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s