Grillade tunnbröd med örter

Detta är ett perfekt tillbehör till grillkvällarna. Beroende på hur länge du grillar bröden (vilket kan röra sig om några få sekunder) får du dem antingen riktigt frasiga eller härligt mjuka med frasiga kanter!


Tunnbröd
Blandade färska örter, t.ex. Basilika, timjan, mynta, gräslök, persilja, oregano
Riven vitlök
Svartpeppar
Flingsalt
Olivolja
ev. Chiliflingor

Blanda ihop allt och pensla på tunnbröden. Grilla båda sidorna på grillen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s