Syltsnittar

Det bästa med syltkakor är att man kan variera dom på hur många olika sätt som möjligt. Då menar jag förstårs att man kan fylla i med vilken sylt som helst!

2 dl Vetemjöl
1 dl Potatismjöl
½ krm Salt
1 dl Florsocker
100g Smör
½ dl Sylt

Rör ihop alla ingredienserna, helst i en matberedare, till en smidig deg. Dela i två bitar och rulla ut till smala längder. Gör en grop i mitten och fyll med din favoritsylt.
Grädda mitt i ugnen i 200C ca 12 minuter.
Låt svalna och dekorera ev med glasyr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s