Pistagehummus

En härlig hummus med fortfarande små bitar av pistagenötter kvar är så gott på macka!

3½ dl Kikärtor (1 burk)
½ dl Pistagenötter
1½ msk Tahini
½ tsk Salt
2 msk Bladpersilja
1 msk Citronsaft
1 Riven vitlöksklyfta
En nypa koriander & spiskummin
1 msk Olivolja
Ev vatten

Mixa alltsammans. Späd med vatten om den blir alltför tjock.
Håller ca 2 veckor i kylskåp!

One thought on “Pistagehummus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s