Jordnötstryfflar

Det här är som ischoklad, fast lite krämigare och med en massa salta jordnötsbitar i. Och framför allt mycket godare tycker jag!

20-30 st

1 dl Grädde
50g Smör
300g Mörk choklad
100g Mjölkchoklad
1 dl Kesella/Kvarg
1½ dl Grovhackade salta jordnötter

Koka upp grädden och smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar och rör ner den i grädden och låt den smälta. Rör i kvarg och nötterna. Spara några hela nötter till topping. Fyll smeten i små aluminiumformar och toppa med en jordnöt. Låt stelna i kylskåp.

Annonser

One thought on “Jordnötstryfflar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s