Fyllda havreflarn

Oemåtståndliga kakor. Ju mindre du gör dom, detså svårare blir det att inte ta om!

100g Smör, rumsvarmt
1 ¼ dl Strösocker
1 Ägg
1 msk Vetemjöl
1 ½ tsk Bakpulver
3 dl Havregryn

100g Mjölkchoklad

Rör ihop smör och socker smidigt. Rör ner ägget ordentligt.
Blanda ner mjöl, bakpulver och havregryn. Klicka ut smeten på bakplåtspapper med hjälp av två teskedar.
Grädda i 200C i ca 5 minuter beroende på storleken. De ska bli lite bruna på kanterna. Låt svalna på galler.
Smält chokladen och pensla choklad på baksidan av en kaka och lägg ihop kakorna två och två. Låt stelna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s