Bananpannkakor

Bananpannkakor är fantastisk gott till frukost eller mellanmål. Dessa går att steka till små plättar eller stora pannkakor. Dessa går även att göra utan någon typ av mjöl. Mjöl och bakpulver tillsätter jag för att få dem något mer ”fluffiga”. Använder du endast psylliumfröskal behövs inte något bakpulver, eftersom psylliumet sväller av sig själv!

Till en person

1 Ägg
½-1 Banan

1 msk Mjöl/psylliumfröskal/kokosflingor (valfritt)
ev 1 krm Bakpulver
En nypa salt

Mosa bananen och vispa ihop med ägget. Rör ner ner mjöl, bakpulver och lite salt. Stek i lite olja eller smör i en panna!
Servera med kesella, keso, bär eller något annat gott!

4 thoughts on “Bananpannkakor

  1. Nästa gång jag gör bananpannkaka ska jag minsann ha i en msk mandelmjöl + lite bakpulver å se hur det blir:) Brukar annars bara köra ägg + banan, men ibland håller pannkakan inte ihop beroende på bananens mognad. Tack vare dig kom jag på detta ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s