Rårörd vaniljkräm

Rårörd vaniljkräm är den lyxigaste och godaste tillbehöret tillsammans med vaniljglass för alla slags bärpajer. Den blir sådär härligt fluffig precis som man vill ha sin vaniljkräm. Och så är det ju så enkelt att göra också. Bara att vispa ihop medan pajen gräddas klart i ugnen. Perfekt!
Den goda äppelpajen i bakgrunden har jag bakat efter Roy Fares recept på äppelpaj deluxe. Mycket mumsig!

3 Äggulor
3 msk Florsocker/strösocker
1 msk Vaniljsocker
3 dl Vispgrädde

Vispa ihop äggulor, socker och vanilj vitt och pösigt. Blanda ihop med luftigt vispad grädde!

5 thoughts on “Rårörd vaniljkräm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s