Edamamehummus

En god hummusvariant med goda och fint gröna edamamebönor. Passar som tillbehör till det mest och är toppen att bre på mackor. Det är bra om den får stå och dra sig i kylskåpet till nästa dag, då är den ännu godare!

edamamehummus

4 dl Edamamebönor
1 Vitlöksklyfta, pressad
2 msk Citronjuice
2 msk Tahini
2 msk Olivolja
Timjan
Salt
Vatten

Mixa alla ingredienser. Smaka av med timjan och salt. Späd med mer vatten om den verkar för fast.
Förvaras i kyl!

One thought on “Edamamehummus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s