Kokostoppar med vanilj

Kokostoppar är ruskigt goda och så enkla att göra, dessutom går det så snabbt också och få ingredienser behövs. De är tacksamma eftersom de är glutenfria och kan bakas på mjölkfritt smör!
Varför inte prova att byta ut vaniljsockret till rivet limeskal, citronskal eller apelsinskal för en mer tropisk smak?

kokostoppar

ca 9 st kokostoppar

25g Smör
1/4 dl Strösocker
1 Ägg
2 tsk Vaniljsocker
100g Kokosflingor

Smält smöret och låt det svalna en aning.
Rör ihop strösocker, ägg och vanilj lätt med en sked.
Rör ner kokosflingorna med smöret och rör ihop allt.
Låt allt svälla i skålen i 15 minuter.
Klicka ut smeten och forma till toppar. Blöt fingrarna och ”finjustera” topparna.
Grädda mitt i ugnen i 10-15 minuter i 175C!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s