Hasselnötstoppar

Hasselnötstoppar är en perfekt kaka att bjuda på om man inte tål gluten eftersom den inte innehåller något vetemjöl. Dessutom är den så god med dess nötiga smak och den rostade hasselnöten på toppen!
Testa att smaksätta med kanel eller kaffepulver, det är smaker som passar mycket bra ihop till hasselnöt!

hasselnötstoppar

200g Hasselnötter
2 Ägg
1½ dl Strösocker
1½ msk Potatismjöl

Extra hasselnötter

Mixa eller hacka hasselnötterna fint. Tillsätt ägg, socker och poatismjöl och rör ihop till en slät smet.
Klicka eller spritsa ut på bakplåtspapper på en plåt. Tryck dit en hasselnöt på varje kaka.
Grädda mitt i ugnen i 175C i ca 12 minuter!

2 thoughts on “Hasselnötstoppar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s